afbeelding

Best smartphone-accessoires om uw mobiele telefoonervaring te verbeteren

Geplaatst door Mendel op 2 december 2020

Smartphones zijn geëvolueerd. Ze staan ​​niet langer alleen bekend als de 'sms- en bel'-apparaten. Nu hebben ze enorme mogelijkheden omdat ze virtueel een groot aantal taken kunnen uitvoeren. In dit tijdperk is het niet ideaal om een ​​smartphone te bezitten zonder gebruik te maken van de enorme mogelijkheden ervan. Maar om dit te doen, moet u over de juiste telefoonaccessoires beschikken. Lees deze gids door om de best smartphoneaccessoires te kennen om uw smartphone-ervaring te verbeteren.
  1. Telefoon Statief: Ben jij een telefooncamera-nerd? Houd jij ervan om mooie foto's te maken en video's te maken? Zo ja, dan heeft u een telefoonstatief nodig om u te helpen bij uw onderneming. Het telefoonstatief is identiek aan het standaard camerastatief. De enige verschillen zijn dat ze kleiner zijn en alleen voor smartphones zijn aangepast. Ze helpen uw apparaat stabiel te houden en de juiste beweging te maken wanneer dat nodig is tijdens een opname.
  2. Telefooncameralens: Ook voor fotofreaks zijn de telefooncameralenzen kleine accessoires die aan de hoofdcameralens van uw smartphone worden bevestigd. Ze zijn er in verschillende maten en typen en stellen u in staat opnamen in verschillende capaciteiten te maken. Hiermee kunt u ingezoomde opnamen, ultragroothoekopnamen, macro-opnamen enz. maken. Ze zijn gemakkelijk te bevestigen en ook gemakkelijk te verwijderen wanneer ze niet nodig zijn.
  3. Smartphone-Microfoons: De meeste smartphones missen hun audiomogelijkheden. Externe smartphonemicrofoons helpen dergelijke tekortkomingen echter te vergroten. Ze zijn verbonden via Bluetooth, USB of de 3,5 mm-poort. Ze worden gebruikt bij het gamen, het opnemen van video's of het maken van spraaknotities.
  4. Autohouders: Tegenwoordig worden telefoons gebruikt in de navigatie. Het vasthouden van uw telefoon tijdens het rijden brengt echter danger met zich mee. Als oplossing werden autosteunen uitgevonden. Het zijn kleine apparaatjes die op het dashboard van uw auto worden geïnstalleerd. Dit apparaat houdt je telefoon vast en houdt hem op zijn plaats in elke gewenste richting. Hiermee hebt u eenvoudig toegang tot uw navigatie-informatie zonder enig risico voor uzelf te vormen.
  5. Powerbanks: Het is frustrerend om zonder batterijvermogen te komen te zitten wanneer dit het minst wordt verwacht. U kunt powerbanks gebruiken om de batterij van uw telefoon te ondersteunen wanneer u toegang heeft tot een oplaadpunt. Omdat de beoordelingscapaciteiten van dit apparaat toenemen, kunnen ze u goed van dienst zijn door uw batterij volledig op te laden.
  6. Oplader Met Meerdere Poorten: Met dit type oplader hoeft u niet meer dan één oplader bij u te hebben. Steek gewoon de oplaadkabels in de verschillende USB-poorten van het accessoire en u kunt aan de slag. U kunt elk apparaat met een willekeurig aantal poorten selecteren, afhankelijk van het aantal apparaten dat u wilt opladen.
  7. Oordopjes: Oordopjes zijn klein, oordopjes zijn strak, oordopjes zijn stijlvol! Oordopjes dienen niet alleen als verlengstuk van uw smartphone, maar voegen ook stijl en mode toe aan uw manier van lopen. Met een Bluetooth-verbinding kunt u met dit kleine paar accessoires bellen en gebeld worden en muziek afspelen met slechts één druk op de knop.
  8. Scherm Beschermer: Screenprotectors zijn accessoires die je op het scherm van je smartphone bevestigt. Dit is om het te beschermen tegen vlekken, krassen of beschadigingen. De meeste screenprotectors zijn gemaakt van glas. Er zijn er echter ook veel gemaakt van andere soorten materialen. Dit accessoire verlengt de levensduur van uw scherm en bespaart u extra kosten voor schermreparaties en -wijzigingen.
  9. Bluetooth-Luidsprekers: Niet iedereen geniet van de audiokwaliteit van hun telefoons. Bluetooth-luidsprekers helpen dit geluid te versterken en brengen kleine muzikale details naar voren. Verbinding met dit apparaat gebeurt via Bluetooth en voor zover u zich binnen het bereik bevindt, kunt u gebruik maken van de audio-uitgang. Conclusie Blijf niet achter in de trend. Volg onze gids en verbeter uw mobiele ervaring.