afbeelding

Beste smartphoneaccessoires om uw mobiele telefoonervaring te verbeteren

Geplaatst door Mendel op 2 december 2020

Smartphones zijn geëvolueerd. Ze staan ​​niet langer alleen bekend als de 'tekst- en bel'-apparaten. Nu hebben ze enorme mogelijkheden omdat ze virtueel een groot aantal taken kunnen uitvoeren. In deze tijd is het niet ideaal om een ​​smartphone te bezitten zonder gebruik te maken van de immense mogelijkheden. Maar daarvoor moet je wel over de juiste telefoonaccessoires beschikken. Lees deze gids door om de beste smartphoneaccessoires te kennen om uw smartphone-ervaring te verbeteren.
  1. Telefoon statief: Ben jij een telefooncamera-nerd? Houd je van mooie foto's maken en video's maken? Zo ja, dan hebt u een telefoonstatief nodig om u te helpen bij uw inspanningen. Het telefoonstatief is identiek aan het standaard camerastatief. De enige verschillen zijn dat ze kleiner zijn en alleen voor smartphones zijn aangepast. Ze helpen om je apparaat stabiel te houden en de juiste beweging te maken wanneer dat nodig is tijdens een opname.
  2. Telefoon cameralens: Ook voor fotofreaks zijn de telefooncameralens kleine accessoires die aan de hoofdcameralens van je smartphone worden bevestigd. Ze zijn er in verschillende maten en soorten en stellen je in staat foto's te maken in verschillende capaciteiten. Hiermee kunt u ingezoomde opnamen, ultragroothoekopnamen, macro-opnamen, enz. maken. Ze zijn eenvoudig te bevestigen en ook gemakkelijk te verwijderen wanneer ze niet nodig zijn.
  3. Smartphone-microfoons: De meeste smartphones missen hun audiomogelijkheden. Externe smartphonemicrofoons helpen echter om dergelijke tekortkomingen te vergroten. Ze zijn verbonden via Bluetooth, USB of de 3,5 mm-poort. Ze worden gebruikt bij het gamen, het opnemen van video's of het maken van spraakmemo's.
  4. Autosteunen: Tegenwoordig worden telefoons gebruikt in navigatie. Het vasthouden van uw telefoon tijdens het rijden vormt echter een gevaar. Autosteunen werden uitgevonden als een oplossing. Het zijn kleine apparaten die op het dashboard van uw auto worden geïnstalleerd. Dit apparaat grijpt je telefoon vast en houdt hem op zijn plaats in elke gewenste richting. Hiermee hebt u eenvoudig toegang tot uw navigatie-informatie zonder enig risico voor uzelf te vormen.
  5. Powerbanks: Het is frustrerend om zonder batterijsap te komen wanneer je het het minst verwacht. U kunt powerbanks gebruiken om de batterij van uw telefoon te ondersteunen in afwachting wanneer u toegang heeft tot een oplaadpunt. Aangezien de beoordelingscapaciteiten van dit apparaat toenemen, kunnen ze u goed van dienst zijn door uw batterij volledig op te laden.
  6. Oplader met meerdere poorten: Met dit type oplader hoeft u niet meer dan één oplader mee te nemen. Steek gewoon de oplaadkabels in de verschillende USB-poorten van het accessoire en je bent klaar om te gaan. U kunt elk van deze apparaten met een willekeurig aantal poorten selecteren, afhankelijk van het aantal apparaten om op te laden.
  7. oordopjes: Oordopjes zijn klein, oordopjes zijn strak, oordopjes zijn stijlvol! Oordopjes dienen niet alleen als een verlengstuk van uw smartphone, maar ze voegen ook stijl en mode toe aan uw manier van lopen. Met een Bluetooth-verbinding kunt u met dit kleine paar accessoires bellen en gebeld worden en muziek afspelen met slechts één druk op de knop.
  8. Scherm beschermer: Screenprotectors zijn accessoires die aan het scherm van je smartphone worden bevestigd. Dit is om het te beschermen tegen vlekken, krassen of beschadigingen. De meeste screenprotectors zijn gemaakt van glas. Er zijn echter ook veel gemaakt van andere soorten materialen. Dit accessoire verlengt de levensduur van uw scherm en bespaart u extra kosten voor schermreparaties en -veranderingen.
  9. Bluetooth-luidsprekers: Niet iedereen geniet van de geluidskwaliteit van hun telefoons. Bluetooth-luidsprekers helpen dit geluid te versterken en kleine muzikale details naar voren te brengen. De verbinding met dit apparaat gaat via Bluetooth en voor zover je binnen het bereik bent, kun je gebruik maken van de audio-uitgang. Conclusie Blijf niet achter in de trend. Volg onze gids en verbeter uw mobiele ervaring.