afbeelding

Best smartphoneaccessoires om uw mobiele telefoonervaring te verbeteren

Geplaatst door Mendel op 2 december 2020

Smartphones zijn geëvolueerd. Ze staan ​​niet langer alleen bekend als de 'sms- en bel'-apparaten. Nu hebben ze enorme mogelijkheden omdat ze virtueel een groot aantal taken kunnen uitvoeren. In deze tijd is het niet ideaal om een ​​smartphone te bezitten zonder gebruik te maken van de enorme mogelijkheden ervan. Maar om dit te doen, moet u over de juiste telefoonaccessoires beschikken. Lees deze gids door om de best smartphone-accessoires te leren kennen om uw smartphone-ervaring te verbeteren.
  1. Statief voor telefoon: Ben jij een telefooncamera-nerd? Hou je van mooie foto's maken en video's maken? Zo ja, dan heeft u een telefoonstatief nodig om u te helpen bij uw inspanningen. Het telefoonstatief is identiek aan het standaard camerastatief. De enige verschillen zijn dat ze kleiner zijn en aangepast voor alleen smartphones. Ze helpen om uw apparaat stabiel te houden en de juiste beweging te maken wanneer dat nodig is tijdens een opname.
  2. Cameralens telefoon: Ook voor fotofreaks zijn de cameralens van de telefoon kleine accessoires die aan de hoofdcameralens van uw smartphone worden bevestigd. Ze zijn er in verschillende maten en soorten en stellen u in staat om foto's te maken met verschillende capaciteiten. Hiermee kunt u ingezoomde opnamen, ultragroothoekopnamen, macro-opnamen enz. maken. Ze zijn gemakkelijk te bevestigen en ook gemakkelijk te verwijderen wanneer ze niet nodig zijn.
  3. Smartphone-microfoons: De meeste smartphones missen hun audiomogelijkheden. Externe smartphonemicrofoons helpen dergelijke tekortkomingen echter te vergroten. Ze zijn verbonden via Bluetooth, USB of de 3,5 mm-poort. Ze worden gebruikt bij het gamen, het opnemen van video's of het maken van spraaknotities.
  4. Autosteunen: Tegenwoordig worden telefoons gebruikt voor navigatie. Het vasthouden van je telefoon tijdens het rijden vormt echter danger . Als oplossing zijn autosteunen uitgevonden. Het zijn kleine apparaatjes die op het dashboard van uw auto worden geïnstalleerd. Dit apparaat grijpt je telefoon vast en houdt hem op zijn plaats in elke gewenste richting. Hiermee hebt u eenvoudig toegang tot uw navigatie-informatie zonder enig risico voor uzelf te vormen.
  5. Powerbanks: Het is frustrerend om zonder batterijvermogen te komen te zitten wanneer u dat het minst verwacht. U kunt powerbanks gebruiken om de batterij van uw telefoon te ondersteunen, in afwachting van wanneer u toegang heeft tot een oplaadpunt. Aangezien de beoordelingscapaciteiten van dit apparaat toenemen, kunnen ze u goed van dienst zijn door uw batterij volledig op te laden.
  6. Oplader met meerdere poorten: Met dit type oplader hoeft u niet meer dan één oplader mee te nemen. Steek gewoon de oplaadkabels in de verschillende USB-poorten van het accessoire en je bent klaar om te gaan. U kunt elk van dit apparaat met een willekeurig aantal poorten selecteren, afhankelijk van het aantal apparaten om op te laden.
  7. Oordopjes: Oordopjes zijn klein, oordopjes zijn strak, oordopjes zijn stijlvol! Oordopjes dienen niet alleen als verlengstuk van je smartphone, maar voegen ook stijl en mode toe aan je manier van lopen. Met een Bluetooth-verbinding stelt dit kleine paar accessoires je in staat om met één druk op de knop te bellen en gebeld te worden en muziek af te spelen.
  8. Scherm beschermer: Screenprotectors zijn accessoires die op het scherm van je smartphone worden bevestigd. Dit is om het te beschermen tegen vlekken, krassen of beschadigingen. De meeste screenprotectors zijn gemaakt van glas. Er zijn echter ook veel gemaakt van andere soorten materialen. Dit accessoire verlengt de levensduur van uw scherm en bespaart u extra uitgaven voor schermreparaties en -wijzigingen.
  9. Bluetooth-luidsprekers: Niet iedereen geniet van de geluidskwaliteit van hun telefoons. Bluetooth-luidsprekers helpen dit geluid te versterken en kleine muzikale details naar voren te brengen. De verbinding met dit apparaat gaat via Bluetooth en voor zover je binnen bereik bent, kun je gebruik maken van de audio-uitgang. Conclusie Blijf niet achter in de trend. Volg onze gids en verbeter uw mobiele ervaring.