Over ons

Betrouwbare bron van mobiele accessoires voor meer dan 15 jaar!

Wij leveren producten van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Hoe doen we het? We hebben toegang tot de wereld van koopwaar, bedrijfsoverschotten, overstocks en overtollige voorraden. We zijn in staat om nieuwe producten tegen gereduceerde prijzen aan te bieden aan onze koopjeszoekende klanten. Onze producten worden niet opgeknapt, tenzij anders vermeld. We bieden meer dan 25.000 artikelen en hebben voor elk wat wils!
 

Je hebt veel opties voor je mobiele telefoonbehoeften. Bij Unlimited Cellular doen we er alles aan om u de hoogwaardige producten te bieden die u nodig heeft tegen de prijzen die u wilt. Unlimited Cellular is onze naam, maar geweldige prijzen zijn ons spel. We bieden een uitgebreide catalogus met accessoires voor mobiele telefoons, waaronder telefoonhoesjes, bluetooth-headsets, antennes en meer. Naast accessoires voor mobiele telefoons hebben we ook een assortiment accessoires voor camera's, camcorders, GPS-producten, computeraccessoires en software. We streven ernaar om uw one-stop tech-shop te zijn voor alles wat met mobiel te maken heeft. We kopen alleen producten van de hoogste kwaliteit, zodat u met vertrouwen kunt winkelen. In tegenstelling tot retailers met grote dozen, bieden wij een persoonlijke klantenservice waar u niet naar hoeft te zoeken. Tevredenheid is onze garantie.

 

Missie

Wij voorzien kwalitatief hoogwaardige producten met geweldige prijzen. Hoe doen we het? We hebben toegang tot de wereld van koopwaar, bedrijfsoverschotten, overstocks en overtollige voorraden. We zijn in staat om nieuwe, verpakte producten tegen gereduceerde prijzen aan te bieden aan onze koopjeszoekende klanten. Onze producten worden NIET opgeknapt, tenzij dit in de productbeschrijving staat. We bieden meer dan 25.000 artikelen op onze site en hebben voor elk wat wils. Voor al uw moeilijk te vinden accessoires is Unlimited Cellular de perfecte plek voor uw behoeften.


Onbeperkt mobiel
Postbus 1071
Newburgh, NY VS

Telefoon: 845-625-2094 (alleen klantenservice)

 
Bedankt voor het winkelen bij ons!