Over ons

Al meer dan 15 jaar betrouwbare bron van mobiele accessoires!

We bieden producten van hoge kwaliteit met geweldige prijzen. Hoe doen we het? We hebben toegang tot de wereld van uitverkoopartikelen, bedrijfsoverschotten, overstocks en overtollige voorraden. We zijn in staat om nieuwe producten tegen gereduceerde prijzen aan te bieden voor onze koopjeszoekende klanten. Onze producten zijn niet refurbished, tenzij anders vermeld. We bieden meer dan 25.000 artikelen en hebben voor elk wat wils!
 

Je hebt veel opties voor je mobiele telefoonbehoeften. Bij Unlimited Cellular doen we er alles aan om u de hoogwaardige producten te bieden die u nodig heeft tegen de prijzen die u wilt. Unlimited Cellular is onze naam, maar geweldige prijzen zijn ons spel. We bieden een uitgebreide catalogus met accessoires voor mobiele telefoons, waaronder telefoonhoesjes, bluetooth-headsets, antennes en meer. Naast accessoires voor mobiele telefoons hebben we ook een assortiment accessoires voor camera's, camcorders, GPS-producten, computeraccessoires en software. We streven ernaar om uw one-stop-tech-shop te zijn voor alles wat met mobiel te maken heeft. We kopen alleen producten van de hoogste kwaliteit, zodat u met vertrouwen kunt winkelen. In tegenstelling tot grootwinkelbedrijven bieden wij gepersonaliseerde klantenservice waar u niet naar hoeft te zoeken. Tevredenheid is onze garantie.

 

Missie

Wij voorzien kwalitatief hoogwaardige producten met geweldige prijzen. Hoe doen we het? We hebben toegang tot de wereld van uitverkoopartikelen, bedrijfsoverschotten, overstocks en overtollige voorraden. We zijn in staat om nieuwe, verpakte producten tegen gereduceerde prijzen aan te bieden voor onze koopjeszoekende klanten. Onze producten zijn NIET refurbished, tenzij dit in de productomschrijving staat. We bieden meer dan 25.000 artikelen op onze site en hebben voor elk wat wils. Voor al uw moeilijk te vinden accessoires is Unlimited Cellular de perfecte plek voor uw behoeften.


Unlimited Cellular
Postbus 1071
Newburgh, bij ons

Telefoon: 845-625-2094 (alleen klantenservice)

 
Bedankt voor het winkelen bij ons!